Rreth Nesh

Jupiter Academy lindi nga pasioni për teknologjinë e informacionit, por jo vetëm,  që Jupiter Group ka zhvilluar gjatë këtyre 20 viteve. Ajo synon  të bëhet  njëra nga akademitë rajonale më prestigjoze për sa i përket  inovacionit, integritetit, si edhe pasionit. E pajisur me laboratore multifunksionale dhe inovative, fokusi ynë do të jetë formimi professional, edukimi jo formal, konsulenca si edhe punësimi, dhe target kryesor ka përgatitijen e të rinjve dhe fëmijëve shqiptarë për sfidat e shekullit 21.

Lexo më shumë
null

DEPARTAMENTI I IT-SË

Lexo më shumë

null

DEPARTAMENTI I INFORMATIKË

Lexo më shumë

null

DEPARTAMENTI I ENERGJISË SË RINOVUESHME

Lexo më shumë

null

DEPARTAMENTI I PROGRAMEVE FINANCIARE

Lexo më shumë

null

DEPARTAMENTI I LËNDËVE PROFESIONALE

Lexo më shumë

null

DEPARTAMENTI I LËNDËVE TE AKTRIMIT

Lexo më shumë

null

DEPARTAMENTI I LËNDËVE TE MENAXHIMIT, LIDERSHIPIT, JURIDIKE ETJ.

Lexo më shumë

Vizioni

Të  jemi  akademia  lider në  fushën e trajnimeve profesionale,  të  sjellim  frymëzim, dhe të rrisim  besimin  në  profesionalizmin  e  studentëve  tanë.

Misioni

Të ndryshojmë mënyren se si mendoni për trajnimet profesionale, duke ofruar teknika mësimore të kualifikuara dhe praktike, duke ndërtuar një rrjet kombëtar miqësor me profesionistët e ardhshëm dhe të arrijmë një ndikim pozitiv në cilësinë e tregut te punës në Shqipëri dhe jashtë saj.

 

Pse duhet të na zgjidhni ne?

Diversitet programesh:

Akademia jonë dëshiron të ju ofrojë të gjitha alternativat e programeve me të kërkuara sot në tregun botëror. Përkushtimi jonë ndaj profesionalizmit të studentëve tanë kryeson priotitetet tona.

Cilësia

Vlera që na ka karakterizuar këto 20 vite. Ne besojmë që cilësia e vërtetë bën diferencën dhe frytet e saj shpërblehen gjithmonë.

Pasioni

Energjia e vërtetë e një kompanie është pasioni që e udhëheq atë. Ne përpiqemi gjithmonë dhe vazhdimisht  për ti dhënë jetë vizionit dhe misionit tonë.

Integriteti

Elementi lidhës që krijon dhe zhvillon marrëdhënie të vërteta dhe afatgjata  është ndershmëria dhe transparenca. Jupiter Academy beson plotësisht se nëse këto vlera nuk do  të ekzistojnë, suksesi do të ngelet gjithmonë vetëm një iluzion.

GALERIA

0
Instruktor
0
Kurse
0
Student
ic-newsletter-svg

Regjistrohu në newsletter dhe përfito 10% ulje në abonimin tuaj të pare!